10. Sınıf Velileri Ders Seçimi Bilgilendirme

20.02.2018 tarihinde;  10. sınıf velilerimize yönelik,   ders seçimi ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda , Rehber Öğretmenimiz Gülgün ÖZER,  10. Sınıf öğrencilerimizin  11. Sınıfta seçebileceği dersler, ilgili yönetmelik ve  öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerine uygun ders seçmelerine ilişkin okulumuzda yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Ders seçiminin öğrencilerin hedefleri açısından önemini vurgulayan Gülgün ÖZER, öğrencilerin   liseden mezun olana kadar  okuyacakları derslerin  yıl sonu sınıf geçme başarılarını belirleyeceğini, lisede elde ettikleri başarı puanlarının üniversite sınav başarılarına etki edeceğini, aynı zamanda not ortalamalarının yurt dışı üniversite başvurularında da önemli etkisi bulunacağını açıkladı. Toplantıda yeni Üniversite Sınav Sistemi ile de bilgi verildi.

Sunu için tıklayınız