2015-2016 Ata’yı anma spor şöleni

Saint Benoit Fransız Lisesinin bu yıl 8.sini düzenlemiş olduğu Ata’yı anma spor şölenine Saint Michel liler olarak büyük bir coşku ve heyecanla katılım gösterdik. Evet, oradaydık. Atamızın anısına saygıyla eğilirken, eğitim ve spordaki yön göstermelerinin yanı sıra büyük dünya görüşünün yılmaz bekçileri olduğumuzu ve olacağımızı bir kez daha gösterdik. Evet, güzel oyunlar oynadık. Süzülerek gelen ping pong topuna zekice kesme atarken çevik hamlelerle futbol, basketbol oynadık ve ahlaklı tavırlar sergiledik. Aktivitelerin içinde olmak, takım olmak, paylaşımlarda bulunmak bizim için en önemli değerdi kuşkusuz. Karşılaşmalar sonunda derecelendirme yapıldığında ise masa tenisinde birinci olmak, futbolda üçüncü olmak ta bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Öğrencilerimizin katılım başarısı göstermelerinin artarak devam etmesini diliyoruz.

Aktivitelere katılan öğrenciler – Tebrikler

Atalay GEVREK (captain), Eran HAÇATAROĞLU, Yusuf Berk HIÇKIYAN, Fevzi Kaan KURTULMUŞ, Samet OK , Mehmet ALTIPARMAK, Efe GENCEBAY, Tuğberk ÖZER, Can ARSLAN, Mert GÖKALP, Hasan Bora BALCI, Emir BAYKUT, Tuna GÜZELMERİÇ, Kutluhan ÖZKAN, Burak HENDEKLİ, Turgut AKAR, Efe ERYILMAZ, Ömer TÜLÜNAY, Baran RAMAZANBEYOĞLU, Yaşarhan KAPICIOĞLU, Egemen GÖKTAŞ, Ege ERDOĞAN.