2018/2019 Eğitim Yılı 1. Kayıt Dönemi

2 Temmuz 2018 Pazartesi – Asil Liste Kayıt
Asil listede bulunan 120 öğrenci bu tarihte 09:00-17:00 saatleri arasında sırasız olarak kesin kayıt yaptırma hakkına sahiptir. Asil listede bulunan ve saat 17:00’ye kadar kesin kayıt yaptırmayan adaylar 1. Kayıt dönemi için kayıt haklarını kaybederler.
Bu tarihte Yedek listede bulunan öğrenciler ile ilgili işlem yapılmaz.

3 Temmuz 2018 Salı – Yedek Liste Kayıt
3 Temmuz 2018 tarihinde saat 09.00’da okulda hazır bulunan ve yedek kayıt listesinde yer alan, adaylar imza ile tespit edilerek en yüksek puandan en düşük puana doğru sıralanır, isim okunarak kayıt işlemine devam edilir. Gün içinde açık kontenjanın artması halinde, bu yeni kontenjan kayıtlara yansıtılır.
3 Temmuz Salı günü Yedek listede adı bulunan öğrencilerin velileri saat 7:30’dan itibaren okula alınacaktır. Saat tam 9.00’da okul kapısı kapatılır ve yedek liste isim okuma sırasında kapalı tutulur. Saat 9.00’dan önce okulda olmaya özen gösteriniz.

Not:
02 Temmuz itibariyle başlayacak olan devlet okullarına tercih sürecinde, devlet okulları için tercih yapan ve tercihlerini onaylatan veliler özel okullara kesin kayıt yaptıramayacaktır. Özel okula kayıt yaptırmak isteyen velilerin, bu aşamada yapmış oldukları devlet okulu tercihlerini iptal ettirmeleri gerekecektir. Aksi taktirde özel okullara kesin kayıt haklarını kaybetmeleri söz konusudur.
Veliler özel okul kayıtları bittikten sonra, 11- 13 Temmuz tarihleri arasında hiç bir hak kaybına uğramadan devlet okulu tercihi yapabileceklerdir.

2018-2019 Kayıt Kılavuzu