8. LS Dreams Yarışması Ödül Töreni

La Salle Üniversitesi tarafından düzenlenen Ls Dreams yarışmasını kazandığımızı öğrendiğimizde tarifsiz bir sevinç ve gurur yaşadık. Büyük jüri tarafından verilecek ödülümüzü almak ve dünyanın dört bir tarafından projeye katılıp birinci olan diğer kategorilerdeki öğrencilerle dört gün geçirmek üzere Barselona’ya davet edildik. Sonunda o gün gelip Barselona’ya vardığımızda üniversite binasında bizimle yarışmanın başından beri iletişimde olan La Salle Üniversitesi ekibi tarafından karşılandık.

İlk günden itibaren şehri gezmeye, İspanya’ya özgü yemekleri tatmaya başladık. Gezi boyunca Barselona denince akla gelen hemen hemen her yeri, kazanan diğer dört kategorideki öğrenciler ve öğretmenlerle gezdik. Farklı ülkelerden yarışmaya katılan ve hala iletişimde olduğumuz öğrencilerle tanıştık ve güzel arkadaşlar edindik. Sagrada Familia, Camp Nou, Montserrat, La Pedrera, Katalonya Ulusal Sanat Müzesi ve Parc de Montjuic gibi bir çok önemli yeri ziyaret ettik. Gezimizin ikinci gününde projemizi diğer katılımcılar, La Salle Üniversitesi büyük jürisi ve Frerler ayrıca Barselona Türk Başkonsolos Yardımcısı Pınar Çetin’in de olduğu konuklara sunduk. Ardından özenle organize edilmiş bir ödül töreniyle plaketlerimizi aldık. Gezimiz iki gün daha aynı eğlence ve heyecanla devam etti. İstanbul’a böyle güzel bir tatilin bitmesinin hüznüyle ama aynı zamanda büyük bir gururla geri döndük.

Hepimiz için bir ilk olan bu proje ve sonunda kazandığımız birincilik ödülünün önemi ve değeri bizler için çok özel. Projemizi İspanya’da tüm kategorilerin birincileriyle birlikte sunmaktan, okulumuzu başka bir ülkede de temsil etmiş olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Okulumuza, bize böyle bir platformda var olma şansı yarattığı ve sunduğu imkanlar için teşekkür ederiz. Bizi hep destekleyen arkadaşlarımız ve öğretmenlerimizle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. En çok da bu projeye en az bizim kadar emek veren, her zaman arkamızda olduğunu hissettiren ve bize en başından beri güvenen Madame Milena’ya teşekkür ederiz.

11-A EKİN,ECE, ŞİİR