Bilgi Cup 2018 Yelken Yarışı

Bilgi Üniversitesi tarafından 2013 yılından beri düzenlenen Bilgi Cup Liseler Arası Yelken Yarışları bu yıl 23 Eylül 2018 Pazar günü İstanbul Bilgi Üniversitesi Santralistanbul kampüsünde yapılmıştır.

Zeynep Su N., Şerife Cansu Ş., Ege Selim S. Ve Can O.’ndan oluşan Okul yelken takımımzla katıldığımız bu yarışta çekilen kura sonucu yer aldığımız C grubunu ilk sırada tamamlayarak bir üst tura kaldık. Bir üst turda da başarılı bir performans gösteren takımımız final etabında mücadele etmeye hak kazanmıştır. Final etabında öğrencilerimiz yaşadıkları bazı şanssızlıklara rağmen turnuvayı 4. Sırada tamamlama başarısını göstermişlerdir. Öğrencilerimizi kutluyor, göstermiş oldukları mücadele ve performanstan ötürü teşekkür eder ve başarılarının devamını diliyoruz.