Binnur Kaya ve Chromas Korosu Okulumuzda

Saint Michel Lisesi, şef Başak Doğan yönetiminde ünlü komedyen Binnur Kaya ve Chromas Korosunu ağırlamanın onurunu taşıyor.

Chromas grubu Mart 2015’te Akapella müziğe ve profesyonel anlamda şarkı söylemeye devam etmek adına Boğaziçi Üniversitesi solistleri tarafından kurulmuştur.

Chromas Korosu; Eurotreff, World Choir Games gibi yurt dışı festivallerine katılmış, yurt dışı ve yurt içinde birçok konser vermiştir. Repertuar parçaları geniş bir yelpazeden oluşan, canlı enerjisiyle yenilikçi olan grubun amacı anlamlı tek bir repertuar yaratmaktır.

Okulumuzdaki konserde Binnur Kaya, özenle seçilmiş süper repertuardan iki şarkı söylemek üzere iki yüzden fazla seyirci karşısında onlara katılmıştır.

Okul Müdürü, M.Jean-Michel Ducrot, dinleyicilere söylediği şu sözlerle grubun performansını tanıtmıştır. “Eğer, 13 Ocak Cuma akşamı buradaysanız, sizler sadece tanınmış kişileri dinlemek için değil; müziği, şarkıları, uyum içindeki seslerin bütünlüğünü, tatlı melodilerin bir anda çok akorlu vokallere dönüşümünü sevdiğiniz için de buradasınız. ”

Saint-Michel Lisesi, onları ağırlamanın ve Akapella müziğin büyümesine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşamaktadır.