Frankofoni 2019 – Charlotte Boisselier

Frankofoni ayı etkinlikleri devam ediyor ! Paris’teki One Man Show okulundan mezun olan ve  ağırlamaktan büyük bir keyif aldığımız oyuncu Charlotte Boisselier, okulumuza tek kişilik “İmmature” oyununu oynamaya geldi.

Charlotte etrafındakilere hoşgörü ve sevgi dolu bakış açısıyla kimi zaman orijinal kimi zaman sıradan insanları mizahla canlandırıyor.

Küçük esprili minik kız çocuğundan sevimli yaşlı anneanneye deli Hula Hoop öğretmeninden hep şikayet eden androjine kadar  herkesle dalga geçiyor. Herkes birazcık bile olsa kendinden bir parça bulabiliyor. Charlotte ustaca kelime oyunu yapan yetenekli bir kız ancak tek korktuğu şey: yetişkin olmak!

Gün içinde 11. sınıf öğrencilerimiz için sonrasında  akşam, halka açık olan iki gösterim düzenlendi. Bu farklı karakterlerle izleyicilerimiz gösteri boyunca  kahkahalara boğuldu.

Müthiş ve espriyle dolu anlar yaşadılar. Bu muhteşem gösteri hafızamızda uzun bir süre güzel  bir hatıra olarak kalacak.