Hazırlık Sınıfları Entegrasyon Günleri Başladı !

Tüm hazırlık öğrencileri, okul ortamına derslere ve öğretmenlerine alışmaya başladıkları süreçte birbirlerini de daha iyi tanımak üzere iki günlük entegrasyon günlerine katıldılar.

Otobüsle yapılan yolculuk sonrasında gittikleri Kemer Country Club’ta , küçük gruplara bölünerek katıldıkları çeşitli etkinliklerde diğer sınıf öğrencileriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı yakaladılar. Bu grup oyunları, sporda öğrencilerimizin becerilerini , hareket koordinasyonlarını , hız ve konsantrasyonlarını ortaya çıkarmalarını ve geliştirmelerini sağladı.

Animatörler ve hazırlık öğretmenleri, öğrencilerimizi birbirleriyle kuracakları sıcak bir ortamın oluşması konusunda teşvik ettiler. Lisemizin ana değerleri olan dayanışma ve kardeşlik duygusunu geliştirmek doğrultusunda, öğrencilerimiz oyunlar üzerinden ekip ruhu kazanmayı ve arkadaşlığın geliştirilmesini deneyimlediler.

Bu eğlence ve spor aktiviteleriyle dolu günlerin sonunda, öğrencilerimiz aç kalamazlardı ! Günün sonunda neşe ile yenen bir akşam yemeği vardı.

Bu günler, Fransızca öğrenmek için çok emek isteyen ve çok yoğun geçen hazırlık sınıfı temposundan uzaklaşmak için harika bir fırsat oldu. Bu etkinlikle dolu iki günden sonra, öğrencilerimiz evlerine çok mutlu döndüler.

Önümüzdeki sene, öğrencilerimizin Fransızcalarını güçlendirmek için Fransızca yapılacak olan etkinliklerle bu entregrasyon programlarına devam edeceğiz.