Hazırlık Sınıfları Entegrasyon Programı

Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin okula daha rahat adapte olmalarını ve üst sınıflarla kaynaşmalarını sağlamak amacıyla yapılan ve  12. Sınıf öğrencilerinin hazırlık sınıflarına mentorluk yapmasını içeren çalışmamız 19 Eylül Çarşamba günü  gerçekleştirildi.

Yeni gelen öğrencilerin adaptasyon sürecine destek olmak ve okul ortamında birlik, beraberlik ve olumlu bir atmosfer yaratılmasının hedeflendiği çalışmada  12. sınıf öğrencileri ve hazırlık sınıfı öğrencileri tanışma fırsatı buldular. Daha sonra çeşitli etkinliklerle grupların birbirleriyle kaynaşmaları sağlandı.

Sene boyunca hazırlık sınıfı öğrencileriyle iletişimi sürecek olan  12. Sınıf öğrencilerimize, verdikleri destek için teşekkür ediyoruz.

Aramıza yeni katılan ve tüm öğrencilerimize mutlu, sağlıklı, başarılı bir   eğitim-öğretim yılı diliyoruz…!