Medyateğimizin de Artık bir Blogu Var !

Hazırlık Sınıflarından Sonra, Blog sırası şimdi Medyatekte !

Bir öğretim kurumunun bünyesinde yer alan medyateğin görevleri nelerdir ? Peki medyateğin öğrencilerin öğrenim hayatlarına nasıl bir katkısı olabilir ? Sunulan kaynaklar nelerdir ? Medyatekte öğrencilerle ne tür çalışmalar yapılır ?

Medyatek; her şeyden önce Fransızca, Türkçe ve İngilizce kaynakların (kitap, dergi, DVD) bulunduğu bir merkezdir. Ancak öğrencilerin, yaratıcıklarını ve yeni teknolojileri kullanarak farklı projeleri de yürütebildikleri bir çalışma alanıdır. Ayrıca, Medyatek sorumluları öğrencilerin ve öğretmenlerin ihtiyaç duydukları kaynakların güncel tutulması için çalışırlar.

Medyatekte yapılan farklı projeleri ve bu çok yönlü alanı daha görünür kılmak amacıyla, Medyatek sorumluları bir blog yarattı. Bu blogda, medyateğin işleyişiyle ilgili bilgilerin yanı sıra, öğrencilerin yaptıkları çalışmaları, gelecek ya da geçmiş etkinlikleri ve öğrencilerle eğitim kadrosunun ihtiyaçları doğrultusunda kaynak seçkileri bulabilirsiniz.

Medyatek, öğrencinin öğrenim hayatında önemli bir yere sahip ancak okul dışında gerçekleşen faaliyetler konusunda da önemli bir bilgilenme aracıdır. Dolayısıyla blogda, daha genel anlamda, kültür ve sanat gündemiyle ilgili de bilgiye yer verilmektedir.

Medyatek ekibi, blogda yer alan çeşitli projelerle önerilen etkinikleri keşfederek keyifli bir zaman geçirmenizi diler.