Mezunlarımız Çok Başarılı !

2016-2017 öğretim yılı mezunlarımızın kesin sınav sonuçları yeni açıklandığı için,  yerleşmeye hak kazandıkları üniversitelerin tablosunu şimdi  yayımlayabiliyoruz.

Öğrencilerimizin okuyacakları  üniversiteyi seçebiliyor olmaları büyük bir şans ve  onların başarı seviyelerini  gösteren üniversite tercih  sonuçlarını sizlerle paylaşmaktan büyük gurur duyuyoruz.Gelecekteki eğitim hayatları  için onlara başarılar diliyor ve onların Saint-Michel Lisesinin ruhunu ve değerlerini yaşatmaya devam edeceklerini umut ediyoruz.

Onlarla  buluşmak için onları Mayıs 2018’de gerçekleşecek “Krep Günü”ne  bekliyoruz. Mezunlar Derneği’ne kayıtlar şimdiden yapılabiliyor. Saint-Michel ailesini yaşatmak için mezunlarımız ve öğrencilerimizi bir araya getiren çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Bilgi için Mezunlar Derneği’nin Başkanı M. Mert Polatay ile iletişime geçebilirsiniz. (mert.polatay@gmail.com).

2017 ÖSYM Yerleştirme Sonuçları

2017 Yurtdışı Üniversite Kabuller