KULÜBÜN İSMİ: ROBOTİK KULÜBÜ

KULÜBÜN SORUMLU ÖĞRETMENİ: GÖRKEM TOK

MAX ÖĞRENCİ KAPASİTESİ: 10

KULÜPTE YAPILAN ETKİNLİKLERİN ÖZETİ

Robotik Kulübü öğrencileri bu kulüpte  mekanik, elektronik ve yazılımsal bilgisini geliştirebileceği son derece yaratıcı ve eğlenceli bir ortamda robotlar yapabilecekler. Kulübümüzde tamamen öğrenci fikirleri baz alınır  ve yapılacak projeler öğrencilerin istekleri doğrultusunda gerçekleşmektedir. Neler mi yapıyoruz? Çizgi izleyen robot, mesafe algılayan robot, arduino yazılımları ile devre kontrolü. Bunlar geçtiğimiz sene yaptığımız  bazı projelerdir. Kulübümüz geçen sene açılmış olmasına rağmen, açıldığı sene yapılan çizgi izleyen ve mesafe algılayan robot projesiyle girdiği yarışmada 3. lük ödülüne layık görülmüştür. Robotlara meraklı robotik alanına ilgi duyan herkesi kulübümüze çağırıyoruz. Yeni projeler, yeni fikirler ve yeni takım arkadaşları için sabırsızlanıyoruz.