Saint-Michel Lisesi Interact Kulübü

Saint-Michel Lisesi Interact Klubü çalışmalarına,yardımlarına ara vermeden devam ediyor.

Lasalyen geleneğini en güzel şekilde temsil etmeye çalışan klubümüz insanlığa,kardeşliğe,yardımlaşmaya omuz veriyor.

Klubümüz,Okulumuzun duyarlı öğrencilerinin,öğretmenlerinin personel ve idarecilerinin cömert yardımlarıyla ihtiyaç sahiplerine gün ışığı olmaya devam ediyor.

Interact Klubü,Hobbit Hose Balat/İzmir-Ütopya  Çocuk İyilik  ve Aş Evi ortaklığı kapsamında Bingöl ilinin Servi Köyünde Servi İlkokulu’na  ‘’Atatürk Kütüphanesi’’ ve oyun odası kurma projesinde yer aldı. Proje kapsamında okulumuzda birbirinden güzel çocuk hikaye kitapları,masallar,ünlü klasikler,kıyafetler,resim ve müzik araç gereçleri,kırtasiye gereçleri ve oyun odamız için oyuncaklar toplandı.

Interact klubü bu güzel projede yer almaktan onur duymakta ve çok değerli okul bireylerimizin bu göstermiş olduğu hassasiyet sonucu ortaya çıkan gurur ve mutluluk dolu tablodan kıvanç duymaktadır.Projelerimiz,lasalyan geleneğini sürdürme arzumuz,iyiliğe ve kardeşliğe olan sevgimiz katlanarak devam edecek,Saint-Michel olarak yardımlaşmaya ülkemiz için öncü olmaya devam edeceğiz.

Yılmazcan – 12 D