Turnuva Şampiyonu Takımımız

İlçemiz okullarının 2015-2016 Öğretim Yılı 1. Yarıyılında kazandıkları spor ödüllerini verme töreni 15 Mart 2016 Salı günü Zincirlikuyu  İSOV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yenilenen spor salonunun açılış töreniyle birlikte gerçekleşti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği; gerçekleşmesini de Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sağladığı Geleneksel Çocuk Oyunları ve Spor Müsabakalarında

okulumuz “Gençler Arası Masa Tenisi Turnuvasında Şişli İlçe Birinciliğini kazandı.

17 Şubat 2016 Çarşamba günü gerçekleşen masa tenisi turnuvasında öğrencilerimiz centilmence mücadele ettiler, tüm rakiplerini yenerek takım halinde turnuva şampiyonu oldular. Kazandıkları ödülleriyle okulumuzu gururlandırdılar.

Etkinlikte Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı temsilcisi, Şişli Belediye Başkanlığı temsilcisi ve Şişli’deki tüm okulların müdürleri yer aldı. Ödül kazanan okulların spor takımlarıyla birlikte beden eğitimi öğretmenleri ve yöneticileri de oradaydı.

Özel Saint Michel Fransız Lisesi Masa Tenisi Takımı onuncu sınıf öğrencilerimiz: Arkun Ömer ve Ahmet Efe ile hazırlık sınıfı öğrencilerimiz: Baran , Ege, Yaşarhan ve Egemen Gökcan ‘dan oluşmaktadır.

Uzun hazırlık ve çalışma sürecinin sonucu olarak hak edilen bu başarı öğrencilerimizin masa tenisine gönül vermelerinin sonucudur. Sınırlı zamanlarında bile onları her teneffüs raketleriyle spor salonunda masa tenisi masasının başında birbirleriyle mücadele ederken görebilirsiniz. Ders dışında tüm zamanlarını oyunlarını geliştirmeye ayırmışlardır.

15 Mart 2016 Salı günü yapılan ödül törenine Takım Oyuncularımız, Beden Eğitimi Öğretmenimiz ve Müdür Yardımcımızla katılım gerçekleştirerek okulumuzu temsil etmiş ve şampiyonluk kupasını okul müzemize birlikte taşımışlardır.

Ekibimizi ve ailelerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.