Üçüncü Kaynaştırma Günlerimizin

Hazırlık sınıfı öğrencileri Kemer Country Club’a gitti … Fakat hangi sebeple ?

Lisenin dışında birbirmizi tanımayı ve beraberce çalışmayı öğrenmek için geçirilen iki gün…..Kemer Country Club ‘e yaptığımız gezimizin hedefi buydu.

Sene başında,okulun değişik yerlerini sorumlularıyla tanışarak okulu tanıdılar.

Fakat lisemizin paylaşma,işbirliği ve yardımlaşma üzerine kurulu felsefesini tanımanın daha önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple eğlenceli ve eğitici aktivitelerin olduğu iki gün düzenledik. Amacımız en iyi şekilde bu hedefe ulaşmak  : bir resimin üzerinden geçen bir parkurun izlendiği toplu ip oyunları,bir kulenin beraberce yapımı,bir liderin talimatlarını uygulayarak ikili kalasların üstünde beraber yürümek,bir gruba verilen talimatları izlemek.

Diğer sportif aktiviteler kollektif düşünme ,odaklanma ve konsantrasyon (Okçuluk, Golf, binicilik, tırmanma duvarı ..) gibi etkin öğrenme için gerekli olan diğer becerileri sağlar.

Gerçek bir grup uyumu ortaya çıktı : Sınıf arkadaşlarını tanıma fıratını buldukları gibi diğer sınıfları da tanıdılar ve uyum sağladılar. Bu okula ait ve birlikte öğrenme arzularını onları daha güçlü hale getirecektir

Hepinize Tebrikler