Yayın ve İletişim Kulübü

KULÜBÜN İSMİ: Yayın ve İletişim

KULUBÜN SORUMLU ÖĞRETMENİ : Serap Gür

MAX ÖĞRENCİ KAPASİTESİ: 10

KULÜPTE YAPILAN ETKİNLİKLERİN ÖZETİ :

Yayın İletişim Kulübü’nde; iletişimde yayının önemini kavratmak, öğrencileri yazar ve eserleriyle buluşturmak, öğrencilerin yazma alışkanlıklarını geliştirmek amaçlanmış ve bu doğrultuda çalışmalar yapılmıştır. Kulüp öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yılda dokuzuncu sınıflarla TÜYAP’a götürülmüştür. Orhan Kemal Müzesi ve Masumiyet Müzesi gezileri öğrencilerin yazar ve eserlerini tanımaları amacıyla yapılmıştır. Okulumuzun altı ayda çıkan süreli yayını La Gazette için yazılar hazırlanmış, öğrenciler yazmaya özendirilmiştir. Yazar-eser incelemeleri ve hikaye yazma çalışmaları bu doğrultuda yaptırılmıştır. Atatürk Haftası nedeniyle kulüp öğrencileri Pera Palas’ta müzeye dönüştürülen Atatürk’ün Odası’nı gezmişlerdir.