Hazırlık Fransa gezisi

6-12 Haziran tarihleri arasında Saint Michel hazırlık sınıfı öğrencileri öğretmenleriyle beraber Lyon ve Paris`e gittiler. Öncelikle Lyon`a gidildi. Burada Guignol müzesi gezildi ve rehber eşliğinde şehir turu yapıldı. Lyon`da geçirilen 2 günün ardından Paris`e geçildi. 2 saatlik TGV yolculuğundan sonra öğle yemeği yenildi ve geri kalan gün otelde dinlenerek geçirildi. Pazartesi günü ünlü markaların olduğu Champs Elysees caddesinde öğrenciler gezdi ve alışveriş yaptılar. Öğleden sonra rehber ile beraber Louvre müzesi gezildi. Salı günü Monmarte ve Eiffel Kulesi görüldü ve şekir turu ile Paris tanıtıldı. Çarşamba günü Disneyland`da geçirildi. Son gün alışverişe ayrıldı. Bu gezi sayesinde öğrenciler eğlenmenin yanısıra bu sene öğrenmeye başladıkları Fransızcalarını kullanma fırsatları buldular.

.