Nakil dönemi işlemleri

22 Ağustos Pazartesi’den itibaren kontenjan açığı bulunması durumunda nakil yoluyla okulumuza öğrenci alınacaktır.

Buna göre,
16 Ağustos Salı 00.00 -22 Ağustos Pazartesi 12.30 saatleri arasında Yerleştirmeye Esas Nakil için ön kayıt başvuruları internet sitesi önkayıt linkinden yapılır.
(DİKKAT: Daha önceden okulumuza önkayıt yaptırmış ve kayıt işlemini tamamlamamışsanız önkaydınızı ilgili tarihlerde anında yenileyebilirsiniz. İlk kez önkayıt yapıyorsanız ve henüz bir okula kaydolmadıysanız okul numarası bölümüne ortaokulunuzdaki okul numaranızı yazınız; bir liseye kayıtlı iseniz lise tarafından verilen yeni okul numarasının yazılması gereklidir. İlk kez yapılan başvuruların kontrolleri sadece mesai saatlerinde yapılmaktadır, onay biraz zaman alabilir.)

Kontenjan açığı olması durumunda
22 Ağustos Pazartesi günü
13.00-15.00 Asil Liste Kayıt
15.00-17.00 Yedek Liste Kayıt

Nakil işlemi, okulumuzdaki kayıt süreci tamamlandıktan sonra, e-okul üzerinden gerçekleştirilir.

23 Ağustos Salı gününden itibaren: Hafta içi her gün (son tarih daha sonra duyurulacaktır.)
9.00-12.30 Önkayıt
13.00-15.00 Asil Liste Kayıt
15.00-17.00 Yedek Liste Kayıt

Önkayıt sadece yapıldığı gün için geçerlidir. Kayıt tamamlanmamışsa önkaydın her gün veli tarafından yenilenmesi gerekir.
Kayıt işlemleri ile ilgili internet sitesinde daha önce yayınlanmış bilgiler aynen geçerlidir. Lütfen okuyunuz.

Nakil başvurusu işlemleri
1-)Resmi okula nakil talebi için:
Resmi okula nakil başvurusunda bulunmak isteyen veli işlemini bizzat gerçekleştirir, okul numarası öğrencinin ortaokul numarasıdır. Link için tıklayınız.

2-)Özel okula nakil talebi için:
Okulumuza kayıtlı olup başka bir özel okula nakil başvurusunda bulunmak isteyen veli okulumuza gelerek dilekçe vermelidir. İşlem e-okul sistemi üzerinden lisemizce gerçekleştirilir.

DİKKAT : Bir okula nakil talebinde bulunmanız , okul kaydınızı etkilemez ancak diğer okul tarafından nakil talebiniz onaylandığı anda okulumuzda olan kaydınız silinmiş demektir.