Kantin

Güncellenme Tarihi: 01.03.2024

Kantin Fiyat Listesi 2023-2024

MART 2024 KANTİN MENÜSÜ

Belgo Gıda; okul, hastane ve üniversite kampüslerine yemek menüsü üretimi yapmak amacıyla 2011 yılında faaliyete geçmiştir. Kurulduğu tarihten itibaren, hizmet verdiği grupların sağlığını korumak için, çağa uygun üretim teknolojisi ve hijyenik ekipman desteği ile donatılmış işletmesinde, diyetisyen ve gıda mühendislerinden oluşan uzman kadrosu ve personeliyle hizmet vermektedir.

Yemek çeşitleri;  Çorba, ızgara kırmızı veya beyaz et, sebzeli veya etli sulu yemek çeşitlerinden oluşan günlük menüler, salata çeşitleri, tatlı çeşitleri, meyve, vb.

Kantin çeşitleri; Sıcak-soğuk sandviç çeşitleri, tost çeşitleri, kruvasan çeşitleri, taze sıkılmış meyve suları ve yoğurt çeşitleri.

Akıllı Kart Sistemi
“Öğrenciye özel” olarak geliştirilen bu kartlar bir depozito ücreti karşılığında çıkartılacaktır. Sisteme tanımlanan kartlarının dolumunu, nakit olarak sabah ders başlamadan önce ve teneffüs saatlerinde (öğle teneffüsü hariç) yapılabilecektir.
Havale /EFT yapmak isteyen velilerimizin ise açıklama kısmına; öğrenci isim, soy isim ve okul numarası bilgilerini belirtilmeleri önemle arz edilir.

Hesap Bilgileri
Hesap Adı: Belgo Gıda İşletmeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti.
IBAN no: TR27 0011 1000 0000 0058 8444 90
QNB FİNANSBANK ŞİRİNEVLER ŞUBESİ