NDS Spor Şenliği

6-7-8 Nisan 2018 tarihlerinde Notre Dame De Sion Fransız Lisesi’nin düzenlemiş olduğu Frankofoni turnuvasına basketbol, futsal, voleybol, masa tenisi, yüzme, sutopu ve satranç branşlarında katılım gerçekleştirdik.

Basketbol, futsal, voleybol, yüzme, sutopu branşlarında mix (her okuldan sporcular) olarak gerçekleştirilen turnuvada, masa tenisi müsabakaları takım olarak satranç ise bireysel olarak düzenlenmiştir.

Bireysel olarak mücadele eden Okulumuzun satranç oyuncularından 10-B sınıfı öğrencisi  Mehmet Burak 1., 9-B sınıfı öğrencisi Ertuğrul Emre 3. olarak Okulumuzu gururlandırmıştır.

Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza teşekkür eder, dereceye girerek madalya kazanan sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.