Hazırlık Sınıflarının Şile Kaynaştırma Gezisi: Doğanın Kalbinde Büyüleyici Bir Deneyim

Saint Michel Lisesi’ne yeni adım atan Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz her sene gerçekleşen Hazırlık Sınıfları kaynaştırma gezisi için 12-13 Eylül tarihlerinde Şile’deydiler.

Şile’nin büyüleyici doğasında gerçekleştirilen gezimiz, unutulmaz anılara ve eşsiz deneyimlere sahne oldu. Öğrencilerimiz 12 Eylül’de heyecanla öğretmenleriyle birlikte Doğa Tatil Köyü’ne doğru yola çıktılar.  İki gün süren bu etkinlik, öğrencilerimizin doğayla iç içe vakit geçirmesi ve birbirlerini daha yakından tanıması için harika bir fırsat sundu. Düzenlenen çeşitli takım oyunları ve etkinliklerle, grup içi iletişim ve dayanışma becerileri geliştirildi. Yapılan bu aktiviteler, öğrencilerimizin sosyal becerilerini pekiştirmelerine ve okul ortamında daha güçlü bir bağ kurmalarına katkı sağladı.

Gezi boyunca öğrencilerimiz, doğa ortamında çeşitli aktiviteler yaparak enerjilerini atma imkanı buldular. Öğrencilerimiz stres ve günlük hayatın sıkıntılarından uzaklaşarak gerçek bir keşif yaşadılar. Birlikte şarkılar söylediler, dans ettiler. Bu samimi atmosfer, öğrencilerimizin arasındaki bağları kuvvetlendirdi ve keyifli anılar biriktirmelerini sağladı.

Şile’nin huzur veren doğasında gerçekleşen bu kaynaştırma gezisi, sadece eğlenceli anlarla değil, aynı zamanda öğretici deneyimlerle dolu bir etkinlik oldu. Öğrencilerimiz, doğanın sakinleştirici etkisi altında, takım ruhunu ve liderlik yeteneklerini geliştirdi.

Geri dönüşte, öğrencilerimizin yüzlerindeki mutluluk ve enerjiyi görmek, her sene düzenlenen bu tür etkinliklerin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Öğrencilerimizle birlikte böyle keyifli anlar paylaşmak bizleri de oldukça mutlu etti. Her bir öğrencimizin bu geziden güzel anılar ve dostluklarla ayrıldığını görmek, gelecek etkinlikler için de bizi daha çok motive ediyor.

Hazırlık Sınıflarımızın bu anlamlı yolculuğu, hem bireysel hem de grup olarak büyümelerini destekleyen, Saint Michel lisesine adım attıkları bu güzel gençlik dönemleri ile ilgili  hafızalarda iz bırakacak bir anı olarak kalacak.