12. Sınıf Öğrencileri İçin Kahvaltı

2 Ekim Çarşamba günü, bu yıl mezun olacak 12. sınıf öğrencilerimiz ve sınıf öğretmenlerimizle birlikte Kilyos’ta keyifli bir kahvaltı etkinliği düzenledik. Güzel bir sonbahar sabahında deniz kenarında, temiz havanın ve doğal ortamın tadını çıkaran öğrencilerimizle unutulmaz bir gün geçirdik. Kahvaltının ardından öğrenciler, enerjik bir şekilde futbol ve voleybol oynayarak hem eğlendiler hem de yılın stresini bir nebze olsun üzerlerinden attılar. Bu etkinlik, mezuniyet öncesinde hem moral oldu hem de öğrencilerimizin bir arada vakit geçirerek aralarındaki dostluk bağlarını güçlendirmesi için harika bir fırsat sundu. Sınıf öğretmenlerimizin de katılımıyla samimi ve sıcak bir atmosferde geçen bu etkinlik, mezuniyet yolundaki öğrencilerimize güzel bir anı olarak kalacak.