“Saint Michel Fransız Lisesi’nde Okul Öğrenci Başkanı Seçildi!

10 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilen başkanlık seçimlerinde kazanan belli oldu.

Saint Michel Fransız Lisesi’nde öğrencilerin büyük heyecanla beklediği okul öğrenci başkanlığı seçimi 10 Ekim’de kapalı oy sistemi ile başarıyla tamamlandı. Seçimde öğrenciler, bir sonraki dönemde kendilerini temsil edecek başkanı belirlemek için sandık başına gittiler.

1. sınıf öğrencimiz Mert Nihat D., yapılan oylamada en yüksek oyu alarak okul öğrenci başkanı seçildi.

Seçim süreci demokratik bir ortamda, şeffaf bir şekilde ilerledi ve okul yönetimi ile öğrenci meclisi tarafından büyük bir titizlikle yönetildi. Tüm adaylar kampanya süresince kendilerini ve projelerini tanıttı, öğrenciler de tercihlerini bu doğrultuda belirledi.

Seçim sürecinde yer alan bütün adaylara ve demokratik bir biçimde oy kullanan bütün öğrencilerimize; ayrıca sayımın güvenli bir ortamda adil bir şekilde yapılmasında destek olan Seçim Kurulu üyesi öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yeni başkan Mert Nihat D’nu tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.