Üniversite Gezilerimiz Başladı…

1. ve 12. Sınıf öğrencilerimizin katıldığı iki üniversite gezisi gerçekleşti.

Öğrencilerimizin üniversite seçim süreçlerinde rehberlik etmek, motivasyonlarını arttırmak, üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerine olanak sağlamak amacıyla;  17 Ekim’de  12. sınıf öğrencileri için Özyeğin Üniversitesine, 18 Ekim’de ise 11. Sınıf öğrencilerimiz için  Koç üniversitesine bir gezi düzenlendi.

Yapılan geziler;  öğrencilere üniversite hayatı hakkında bilgi edinme, kampüs atmosferini deneyimleme ve akademik programlar hakkında detaylı bilgi alma fırsatı sundu.

Öğrenciler, üniversitelerin kampüslerini gezerek, eğitim olanakları, laboratuvarları ve sosyal alanları hakkında bilgi edindiler.

Tanıtım ekibindeki görevliler öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayarak; üniversitelerin burs olanakları, uluslararası değişim programları ve kariyer destek hizmetleri gibi akademik yaşamın yanı sıra yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikleri  hakkında da bilgi verdiler.