Yeni Eğitim Yılına Mutlu Başlangıç

Eğitim maceramızın yeni bir aşamasına ve yeni bir öğretim yılına birlikte adım atmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Bir Lasalyen okulu olarak, her gün yaşattığımız ve uyguladığımız değerler olan başkalarını önemsemek ve desteklemek  üzerine kurulu, zengin ve saygın bir eğitim geleneğinin mirasçılarıyız.

Bu değerler, yalnızca parlak zihinler değil, aynı zamanda geleceğe adanmış ruhlar da yetiştirmeyi amaçlayan eğitim misyonumuzu üzerine inşa ettiğimiz temellerdir. Hazırlık sınıfında 120 yeni öğrenci Fransızca eğitimlerine başlıyorlar.  Diğer seviyelerdeki öğrenciler, heyecanla sınıf arkadaşlarına katıldılar ve başarıya giden yola çıkmaya hazırdılar.

Akademik başarı en çok önemsediğimiz konuların başında gelmektedir. Öğrencilerimizi derslerinde başarılı olmaya ve yarının zorluklarıyla başa çıkmaya hazırlayan kaliteli bir eğitim sunmayı amaçlıyoruz.

Okul Müdürü konuşmasında, onların kişisel başarılarını asla unutmamamız gerektiğini hatırlattı. Başarı sadece notlar ya da diplomalarla ölçülmez. Aynı zamanda kendi kişiliklerini geliştirme becerileri, uyumlu ilişkileri, kendileri ve başkaları hakkında derin bir anlayışa sahip olmaları ile de ölçülebilir. Onları tutkularını keşfetmeye ve meraklarını geliştirmeye teşvik etmeliyiz.

Bu yeni eğitim ve öğretim  yılı, yeni deneyimler, keşifler ve başarılarla doldurulmaya hazır boş bir sayfadır. Başarılarla dolu olmasını umduğumuz son yıllarını bizimle geçirecek olan 12. sınıf öğrencilerimizi destekliyoruz. Herkese başarılı bir 2024-2025 eğitim ve  öğretim  yılı diliyoruz.