YKS Semineri

9 Ekim 2024 tarihinde, 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik  YKS semineri gerçekleşti.

Üniversiteye hazırlık sürecinde öğrencilerimizi bilgilendirmek ve destek olmak amacıyla düzenlenen seminere,  Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Merkezi  Danışma Birimi Müdürü Eğitim Danışmanı  Özge Alyu konuşmacı olarak katıldı.

Alyu, 12. sınıf öğrencilerimizle buluşarak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hakkında kapsamlı bir seminer verdi.

Seminerde, YKS’ye hazırlık süreci, sınav stratejileri, doğru çalışma yöntemleri ve üniversite tercihleri gibi konular ele alındı. Öğrencilerimiz, Alyu’nun değerli bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak sınav öncesinde nasıl bir yol izlemeleri gerektiği konusunda aydınlatıcı bilgiler edindi.

Özge Alyu,  yurtdışını düşünen öğrencileri için de YKS’ ye girmenin ve hazırlanmanın öneminden bahsetti.

Etkinlik sonunda öğrenciler, Üniversiteye Giriş Sınavıyla ilgili  ilgili merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu