11. Sınıflarımız Koç Üniversitesini Tanıdılar

Öğrencilerimize üniversiteleri ve fakülteleri doğrudan tanıma olanağı sunan üniversite gezilerinin ilki, 09  Ekim 2023  tarihinde 11. Sınıf öğrencilerimiz için  “Koç Üniversitesi’ne gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz, Koç Üniversitesinde öğrenim gören ve tanıtım biriminde çalışan  öğrenciler tarafından karşılandılar. Öğrenciler tarafından yapılan sunumda üniversitenin kampüs olanakları, giriş ve burs olanakları hakkında ve bölümleriyle ilgili  bilgi verildi, üniversitenin genel tanıtımı yapıldı.

Sunum sırasında Ayrıca öğrencilerimiz  merak ettikleri konularla ilgili soruları sorma imkanı buldular.

Gezide, öğrencilerimiz kampüsü keşfettiler ve üniversite hayatlarının nasıl olabileceği hakkında daha net fikirler edindiler.