11. Sınıflarımızın Koç Üniversitesi Gezisi…

06 Kasım 2018  tarihinde , 11. Sınıf öğrencilerimiz için  “Koç Üniversitesi’ne tanıtım gezisi düzenlendi.

Bu amaçla  düzenlenen gezide,  Koç  Üniversitesi   öğrencileri tarafından üniversitenin kampüs olanakları, giriş ve burs olanakları hakkında bilgi verildi ve üniversitenin genel tanıtımı  yapıldı. Ayrıca öğrenciler  merak ettikleri konularla ilgili soruları sorma imkanı buldular..Daha sonra üniversitenin fiziki yapısının tanıtılması amacıyla bir kampüs turu düzenlendi.

Öğrencilerimize üniversiteyi ve öğretim programlarını doğrudan tanıma olanağı sunan gezide; öğrencilerimiz  bölümler hakkında bilgi aldılar, okulun fiziki yapısını , sosyal etkinlik alanlarını tanıdılar ve genel havasını teneffüs ettiler.

Gezi sırasında öğrencilerimiz,  Koç üniversitesinde öğrenim gören okulumuz mezunlarını görme ve bilgi alma fırsatı da buldular.