133. Dönem Mezunlarımız

Bu perşembe 20 Haziran 2019 günü, Saint-Michel Lisesi 133.dönem öğrencilerinin   mezuniyet törenini kutladı.Mezunlarımız artık Türkiye’deki veya yurtdışındaki yüksek öğrenimlerine başlamaya hazırlar.

İdari ekip ve öğretmenler beş  yıllık birliktelik sonrasında her birine diplomalarını verirken ne kadar duygulandıklarını gizleyemediler.

Okul Müdürü, konuşmasında Saint-Exupéry’nin “Sevmek birbirine bakmak değil, aynı yöne bakmaktır ” sözüne değinerek beraberliğin  ve tutkunun önemini vurgulamıştır. Bu nedenle yönümüzü onların geleceğine döndük. Bu dönemin birincisi olan 12 B sınıfından Şiir,  konuşmasında eğitim hayatı boyunca yaşadığı mutluluğu aynı zamanda kurduğu kusursuz arkadaşlıkları bizlere anlattı.

Gelecekteki başarıları için temenni de bulunarak mezunlar şerefine Saint-Michel pastası kesildi.

Pasta kesimi sonrasında aileler , öğrenciler ve öğretmenler samimi bir ortamda müzik eşliğinde düzenlenen  kokteyl sayesinde güzel hatıralarına yenilerini eklemenin keyfini çıkardılar. 133. dönem Saint-Michel mezunlarını tebrik ediyoruz!