137.Dönem Mezunları

20 Haziran Salı günü mezunlarımızın hayatlarındaki çok özel bir anı kutlamak için bir araya geldik. Lise eğitimlerini tamamlayan 12. sınıf öğrencilerimizin başarılarını  ailelerinin de bulunduğu  geleneksel mezuniyet töreninde kutladık.

Okul Müdürü konuşmasında,  137. dönem mezun öğrencilerinin Saint-Michel Lisesi’nin mükemmelliğe bağlılık , yenilikçilik, sorumluluk bilinci, kendine ve başkalarına saygı, dayanışma ve kardeşlik  değerlerini somutlaştırdığını belirtti.

Ayrıca ailelerin desteği ve fedakarlıklarının çocuklarının başarılarında ne kadar önem taşıdığına değindi. Artık hayatlarında zorluklarla, fırsatlarla ve olasılıklarla dolu yeni bir sayfa açmaya hazır olduklarını ekledi.

Filozof Michel Conte’un da dediği gibi  “Yetişkin yaşamının eşiğinde, kendi kaderimizi kendimizin yarattığımıza inanmak önemlidir.”…

Güzel bir hayata ulaşmak için her şey ellerinin altında ve her şeye sahipler.

Tüm mezunlarımızı ve ailelerini bir kez daha tebrik ederiz.