2021-2022 Eğitim ve öğretim yılı yüzyüze başlıyor

3 Eylül cuma günü hazırlık sınıfları ve 6 Eylül pazartesi günü tüm seviyelerden öğrencilerimiz, arkadaşları ve öğretmenleriyle buluşmak için okula geldiler. Her biri yeni sınıf arkadaşlarıyla tanışmayı dört gözle bekliyorlardı.

Dünya genelinde son bir buçuk yıldır yaşanan Covid 19 sağlık krizi  boyunca yapılan uzaktan eğitim sonrası okulumuz, tüm gereken tedbirleri alarak tekrar  yüzyüze derslere başlıyor.

Okul Müdürümüz Jean-Michel Ducrot, Fransızca dil eğitimine başlayacak olan  96 yeni hazırlık sınıfı öğrencisine,onları aramızda görmekten ne kadar mutlu olduğunu belirten bir konuşma yaptı.

Tüm öğrencilerimize kaliteli bir eğitim vermenin eğitim kadromuzu ne kadar  gururlandırdığının ve mutlu ettiğinin  altını çizdi.

– Türkçe, Fransızca, İngilizce başta olmak üzere birçok dilde kazanım sağlanması

– Kendi kendine karar verebilen otonom bireyler yetiştirme,

– Öğrencilerin gelişimi,

– Yenilikçi eğitim ve öğretim teknikleriyle kendini aşma arzusu, gibi birçok beceri kazandırmaya hazırlanıyoruz.

Tüm öğrencilerimize, başarı dolu bir 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı diliyoruz.!