2021 Mezuniyet Töreni

29 Haziran 2021, Salı günü, Covid-19 salgınından dolayı uzun bir süredir uzaktan eğitim verdiğimiz okulumuzun son sınıf öğrencilerine ailelerinden iki kişinin de katıldığı mezuniyet törenini gerçekleştirebildik. 

Sağlık tedbirlerine son derece dikkat edilen bu kısa törende, 135. dönem mezunu başarılı öğrencilerimizi kutlamak için bir fırsat oldu. 

Okul Müdürü Jean-Michel Ducrot ve Müdür Başyardımcısı Ayla Ağırbaş, duygu dolu konuşmalarında, bu dönemin kendilerine has karakteristik özelliklerine değindiler. Yeni mezunlara Türkiye’de yada yurtdışında akademik hayatlarında devam etmelerini sağlayacak okulun ve çevrelerinin aktardığı tüm değerleri ve onları bağlayan bağları hatırlattılar. 

On altı aydır öğrencileri zorlayan bu salgın koşullarına değinen Müdürümüz, ne kadar cesur oldukları ve engellere rağmen kendilerini geliştirmeye devam etmiş olduklarının altını çizdi. Hayatları boyunca çok değerli ve faydalı olan bu kabiliyetlerini güçlendirmeleri gerektiğini ekledi. 

Okulu birincilikle bitiren Utku’nun (12 A) konuşması o geceye çok güzel bir anlam kattı. Mezuniyet töreni, yetişkin hayata geçişinin simgesi olan balonların havaya bırakılmasıyla sona buldu. 

Artık mezunlarımızın arasında yer almalarından çok gurur duyuyoruz. Tüm 135. dönem mezunlarımıza başarı dolu üniversite yılları diliyoruz!