2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni

Saint-Michel Lisesi , 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi münasebetiyle düzenlenen karne ve ödül takdim töreninde öğrencilerin başarılarını kutladı. Etkinlik, öğrencilerimizin olağanüstü çabalarını ve dikkate değer başarılarını takdir etmek için bir fırsat oldu.

Tören, öğretmen ve öğrencileri Jeanne d’Arc salonunda bir araya getiren gurur ve coşku dolu bir atmosferde gerçekleşti. Her öğrencinin sıkı çalışmalarını yansıtan karneler, okul yönetiminin üyeleri tarafından içten tebriklerle takdim edildi.

Törende ayrıca başarı ve davranışlarıyla örnek olan  öğrencilere onur, takdir ve teşekkür  belgeleri verildi. Bu ödüller, akademik başarı, liderlik ve bağlılığı teşvik etmek üzere tasarlanmıştır. Kazananlar, verdikleri emeklerden dolayı alkışlandı.

Okul Müdürü Jean-Michel Ducrot konuşmasında  Saint-Michel Lisesi eğitim camiasıyla gurur duyduğunu ifade etti. Öğrenmeye ve kişisel gelişime elverişli bir ortam yaratmak için öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin birlikte çalışmasının önemini vurguladı.