Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesine Gezisi

12 Şubat Salı  günü, ’Acıbadem üniversitesi Tıp Fakültesi’ne’’  bir gezi düzenlendi.

Okulumuz mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında;  11. Sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlenen geziye, tıp mesleği ile ilgili bilgi edinmek isteyen 19 öğrencimiz   katıldı.

Tıp fakültesini ve eğitimini doğrudan tanıma olanağı sunan gezide öğrencilerimiz;  fakültenin fiziki yapısını , sosyal etkinlik alanlarını tanıdılar ve genel havasını teneffüs ettiler.

Programda;  öğrencilerimiz ilk olarak Tıp Fakültesi 1. Sınıf dersine,  üniversite öğrencileri ile birlikte katıldılar. Daha sonra kampüste yer alan Klinik Simülasyon ve İleri Düzey Endoskopik-Robotik Cerrahi Merkezini  (CASE) gezdiler ve tıp eğitimi ile ilgili kapsamlı bilgi edinme imkanı da buldular.