Alan Seçimi ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) Seminerleri

27 Ekim tarihinde ‘’Ders ve Alan Seçimi neden önemli? Mesleklere göre Alan Seçimi’’ konusunda 10. Sınıf öğrencileri ve velilerimize yönelik bir seminer düzenlendi. Yeditepe Üniversitesi Bireysel ve Akademik Gelişim Müdürü Özge Alyu’nun konuşmacı olarak katıldığı seminerde 10. Sınıf öğrencilerimize bu öğretim yılında yapacakları ders seçiminin önemi ve dikkat etmeleri gereken konular üzerinde duruldu. Velilerimizin de katıldığı seminerde ders ve alan seçiminin kariyer yolculuğunun ilk basamağı olduğu vurgulandı ve alanlara göre meslekler konusunda öğrencilerimiz bilgilendirildi. 31 Ekim tarihinde 12 Sınıf öğrencilerimizin katıldığı seminerde ise ‘Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile ilgili bilgi verildi. Seminerde; Özge Alyu tarafından YKS ile ilgili  önemli bilgiler üzerinde duruldu.