Ali Nesin Matematik Köyü

24-26 Nisan tarihleri arasında, 9. sınıf öğrencilerimize rehberlik eden öğretmenlerimiz Can Özkeçeli ve Yasemin Ertik liderliğinde, Nesin Matematik Köyü’nü ziyaret ettik. Bu 3 günlük ziyaret boyunca, öğrencilerimiz sadece matematikle ilgili değil, aynı zamanda kritik becerileri de geliştirme fırsatı buldular. Problem çözme, eleştirel düşünme ve işbirliği gibi becerilerin yanı sıra, tarih ve kültürle de etkileşime geçtiler. Öğrencilerimiz ayrıca Şirince Köyü’nü, Efes Antik Kenti’ni ve Efes Müzesi’ni ziyaret ederek geçmişle bağlarını güçlendirdiler.
Matematik Köyü ziyareti, sadece bir öğrenme ortamı olmaktan öte, öğrencilerimizin bir araya gelerek etkileşimde bulunduğu, doğayla iç içe ve eğlenceli bir deneyimdi. Öğrencilerimiz, interaktif etkinlikler ve oyunlar aracılığıyla eğlenirken, doğanın güzelliklerini keşfetme şansı buldular.

Bu unutulmaz deneyimde, öğrencilerimizin gelişimine ve öğrenmelerine katkı sağlayan Profesör Ali Nesin ve ekibine içtenlikle teşekkür ediyoruz. Kendilerinin öğrencilerimizin matematikle olan ilişkisini güçlendirmek ve öğrenmeyi daha eğlenceli hale getirmek için gösterdikleri çaba bizim için son derece değerlidir.