Arkadaşlığın İlk Adımları

20 ve 21 Eylül tarihlerinde Saint Michel lisesi hazırlık sınıfı öğrencileri Kemerburgaz’daki Kemer Country’de buluştular. Bu gezi Saint Michel’deki yeni eğitim-öğretim hayatlarına daha çabuk uyum sağlamalarını destekleyecektir.

Hazırlık sınıfı öğrencileri doğanın kalbinde Fransızca ve beden öğretmenleri eşliğinde farklı aktivitelerle dolu iki gün geçirdiler.

Bu iki gün boyunca öğrenciler stratejik, grup ve bireysel oyunlar oynarken birbirlerini tanıdılar. At binme, tırmanış, golf yaptıkları etkinliklerden bazıları idi. Fransızca öğretmenleri de bu eğitsel ve eğlenceli oyunlara katılıp öğrencilerini takip ettiler ve öğrencilere bu çalışmaların amacını gösterdiler.

Amacı birlikte çalışma ve yeni bir duruma adapte olma becerilerini geliştirme olan bu gazi sayesinde öğrenciler lise hayatları boyunca kendilerine gerekli olacak becerileri de geliştirdiler.