Başarıyla Tamamlanan Birinci Dönem

Saint-Michel Lisesinin hakkeden öğrencilerine  başarı belgeleri Müdür ve Müdür Baş yardımcısı tarafından büyük bir coşkuyla dağıtıldı. 400 ‘e yakın öğrenci onur, takdir ve teşekkür ödülü aldılar.

Öğrencilerimizin umut veren geleceklerini düşündüğümüz için onlardaki  mükemmelliği destekliyoruz. Okul Müdürü, hazırlık sınıfındaki öğrencileri lise müfredatlarını iyi bir şekilde  takip etmeleri için dili en iyi şekilde öğrenmek için çabalarını sürdürmeye teşvik etti.

1. sınıf öğrencilerine verilen ödül töreninde yönetim, onlar için son dönemeç  olduğunu ve bir sonraki yarıyılda kesinlikle çabalarının meyvelerini toplayacaklarını  hatırlattı. Önümüzdeki Haziran’da yurtiçinde veya yurtdışında yeni maceralara yelken açmak için liseyi terk edecek !

Herkese iyi tatiller ! 4 Şubat’ta yeni bir dönem için tekrar görüşeceğiz.