Birinci dönem sonu 2022-2023

Öğrencilerimiz sömestr tatiline girmeden önce Jeanne d’Arc Salonu’nda düzenlenenvtörenle, karne, onur, takdir ve teşekkür belgelerini alarak 2022-2023 birinci dönemini tamamladılar.
Birinci dönemin son günlerinde, 17-19 Ocak tarihleri arasında, düzenlenen Kariyer Koridorları etkinliği öğrencilere gelecekleri hakkında düşünmek ve lise yıllarından itibaren kariyer yollarını oluşturmanın önemini hatırlatmak için bir fırsat oldu..
Teşekkür, Takdir ve Onur ödülü alan öğrencilerimizi kutluyoruz. Onur ödülü alan öğrenciler sınıftaki davranışlarıyla örnek teşkil ettikleri ve başarıya giden yolu gösterdikleri için seçildiler.
Tüm öğrencilerimize ikinci dönemde aynı başarıyı diliyor ve 13 Şubat’tan itibaren hem derslerde hem de onlara sunacağımız tüm projelerde tüm enerjilerini vermeye hazır olacaklarını umuyoruz.