Cilt Bakımı ve Sağlıklı Yaşam Semineri

25 Kasım Cuma günü tüm hazırlık ve 9. Sınıf öğrencilerimiz İstanbul Cerrahi Hastanesinden davetli uzmanlar tarafından verilen “Cilt bakımı ve sağlıklı yaşam”; konulu seminere katıldılar. Dermatolog ve diyetisyenler, öğrencilerimize ergenlik döneminde en sık görülen sorunlardan biri olan aknenin oluşum süreci, tedavi seçenekleri, ve beslenmenin akne oluşumu üzerindeki rolü ve öneminden bahsettiler. Kendi yaş gruplarında en çok tercih edilen kozmetik ürünlerin zararlarından, çeşitli sosyal medya platformlarında karşılarına çıkan şifalı ürünlerin aslında hiç tahmin etmedikleri yan etkilerinden bahseden uzmanlar, öğrencilere beslenme alışkanlıklarını düzenleme ve uygun sporu düzenli şekilde yapmanın önleyici etkisi üzerine bilgilendirmede bulundular.