Datça kampını yeniden birlikte deneyimlemek

Bu yıl Saint-Michel Lisesinden otuz beş öğrenci, 19 Haziran 2022 – 24 Haziran 2022 tarihleri arasında Datça kampının eşsiz deneyimini yeniden yaşama fırsatı buldu.

Parlak bir güneş altında ve dalgaların ritminde, UCPA eğitmenlerinin rehberliğinde ve ideal bir ortamda farklı su sporlarıyla tanıştılar: katamaran, kano ve sörf. Öğrencilerimiz küçük gruplar halinde, çok fazla çaba, denge ve disiplin gerektiren bu öğrenme sürecinde heyecan ve azimlerini gösterdiler. Aktiviteler boyunca motivasyonlarını korudular ve bunu arkadaşlarıyla paylaşırken yeni sporlar öğrenmenin  heyecanını yaşamaktan mutluluk duydular.

Bu günlük spor aktivitelerin yanında organize edilen  günübirlik  gezide dağlarda ve ormanda yürüyüş yaptılar  öğle yemeği sonrasında  küçük  el değmemiş bir koyda yüzdüler ve   son olarak bisikletle başlangıç noktasına dönüş yaptılar.

Tüm bu sportif anların yanı sıra  öğrencilerimiz kampın sessizliğini, boş zaman aktivitelerini, animasyonları ve deniz kenarındaki yemekleri, kampta bulunan diğer okullardan öğrencilerle ayrıcalıklı anları paylaşmayı ve son olarak Datça’yı, eski kentini ve modern kısmını keşfetmeyi de takdir edebildiler.

Spor, dinlenme ve kültürü bir araya getiren ve belki de öğrencilerimiz için yeni uğraşlar doğuracak bir konaklama!