DYG:101 Duygulara Giriş” Semineri

“5 ve 6 Aralık tarihlerinde Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisimiz , öğrencilerimize “DYG:101 Duygulara Giriş” semineri verdi.

Tüm öğrencilerimizin katıldığı  seminerde duygu-düşünce-davranış ilişkisinin oluşum süreci, temel psikolojik tanımlar ve fizyolojik süreçler, duyguların detaylı tanımları ile ilgili bilgi aktarımı gerçekleşti.

Görsel ve bilişsel algı hataları, duygulara yüklenen anlamlar üzerine konuşuldu. Tükenmişlik yaşamama adına 50 farklı öneri üzerinde duran uzmanlarımız, öğrencilere sosyal yaşamdan akademik başarıya pek çok noktada dokunan bu temel alanda etkili bir rehber oluşturmayı hedefledi. İnteraktif bir şekilde hazırlanan seminer öğrencilerimiz tarafından beğeni ile karşılandı.