Eğitime Güzel Bir Başlangıç

Saint-Michel Lisesi, bu sene eğitim öğretime  4 Eylül 2019 Çarşamba günü büyük bir sevinçle başladı. Öğrencilere;  sınıflardaki kuralları, uygulamaları ve kendi görevlerini yeniden anımsattık. Sınıf arkadaşlarıyla  tekrar bir araya gelmek öğrenciler için büyük bir neşe kaynağı oldu.

Okul Müdürü konuşmasında,  yeni başlayan hazırlık sınıfı öğrencileri ve onların ebeveynlerine,  onların okulumuzda olmalarından ne kadar mutlu olduğunu ve önlerinde bizimle beraber geçirecekleri beş güzel yıl olduğunu belirtti.  Ardından diğer seviyelerdeki öğrencilere seslenerek, bu liseden mezun olmak için göstermeleri gereken tutkuyu vurguladı ve ulaşacakları güzel gelecek için kendileri ile gurur duyacaklarını belirtti.

Okul müdürü konuşmasının devamında, öğretim  ve yönetici ekibin iletişim rolündeki önemini hatırlattı ve tüm ekibe başarı dolu bir 2019-2020 eğitim-öğretim  yılı diledi.

Konuşma sonrasında  öğrenciler sınıf öğretmenleri eşliğinde sınıflarına dağıldılar. Yılın ilk günü herkes için  harika bir eğitim-öğretim yılının habercisiydi!