Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yılı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ,Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yılı öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Yasemin Ertik öğretmenimiz yaptı.

Öğrencilerimizden Elif Keskin , Yiğit Ürütürk ve Emre Öğüt  şiirleri, yazılarıyla metin kolajı yaparak  törenimize katkı sundu.

Törenimiz, tüm öğrencilerin Gençliğin Atatürk’e Cevabını okuması  ve sonrasında Gençlik Marşı’nı söylemesiyle  sona erdi.

19 Mayıs, Türk Milleti’nin özgürlük umudunun arttığı,   kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır.

19 Mayıs ruhunu içinde taşıyan gençlerimiz, geleceğimizin güvencesidir. Onlar Mustafa Kemal‘in yolunda  ilerleyerek  ülkemizin, her zaman,  modern dünyanın içinde yer almasını sağlayacaktır.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104.yılı , hepimize kutlu olsun!