Hazırlık öğrencileri sınırları aşmaya devam ediyor!

11 Nisan 2017 Salı günü tüm hazırlık öğrencileri öğrenmiş oldukları toplu taşıma araçları hakkında projelerini hazırlamak üzere öğretmenleri ile beraber Hasköy’de bulunan Rahmi Koç Müzesi’ne gittiler.

Beş ayrı koleksiyonun bulunduğu Rahmin Koç Müzesi’nde her sınıfa incelemeleri üzere ayrı konular ve koleksiyonlar verildi. Bu koleksiyonlar kara yolları, demir yolları, deniz yolları, hava yolları ve Atatürk köşesi idi. Öğrenciler, kendi bölümlerini dikkatle incelerken birçok video ve resimler çektiler.

Kendi bölümlerinin ardından tüm müzeyi de gezmeyi ihmal etmediler. Gezinin ardından geçtiğimiz yıllara kadar Prens Adaları’nın müdavimi Fenerbahçe vapurunda öğle yemeği yenildi. 8. ders saatinde okulda olmak üzere yola çıkıldı ve böylece bu gezi de keyifle tamamlandı.

Bu projede kullanılan IMovie uygulaması ile hazırlanan kısa videolar öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirirken aynı zamanda bu etkinlik öğrencilere öğrendikleri kelime ve yapıları bir bağlam içinde kullanma imkanı sağladı.