Hazırlık sınıfında seramik atölyesi

Şu anda dünyada olduğu kadar Türkiye’de de en sevilen hobilerden biri olan seramik sanatı, rahatlatıcı ve iyileştirici özelliklerinden dolayı sanat terapisi için de kanıtlanmış yöntemlerden biri..

Seramiğe her yaşta başlamak mümkün.  Seramik çamuru ile yaratıcı yönünüzü beslemek, yoğun eğitim veya iş hayatınız içinde rahatlayacağınız bir hobi edinmek ya da daha ileri dönemlerde sosyal bir ortamda keyifli vakit geçirmek için seramikle tanışmak çok uygun bir seçim olabilir.

Öğrencilerine her yönden katkısını düşünerek, Fransız okulları içinde tek,  tam teşekküllü seramik atölyesine sahip olan SM de hazırlık sınıfları ile tanışma seremonisi anı duvarımıza katkıda bulunmaları ile baslar. SM ailesine katılan her öğrencimiz, anı duvarına bir parçada kendinden ekler, ilk deneyimlerini ifade edecek hayal gücü ile. 5 yıl boyunca gelişimini tamamlarken dilediği zaman,  tekrar kendini ifade eden bir toprak tablete işler duygularını. Biz, SM ailesi olarak, birbirimizi en doğru tanıyarak yol alırız. Çamurla buluşmanın ruhumuza verdiği ifade özgürlüğünü de yaşayarak.

Seramiğe yeni başlıyor yada ileri seramik tekniklerini öğrenmek istiyorsanız, okulumuzun atölyesi uğrak alanınız olmalı.

El yapımı seramik ya da tasarım ürünlerle ilgileniyorsanız, mutlaka en yakınınızdaki SM atölyeye uğramalısınız. Kendiniz ya da sevdiklerinize hediye etmek için, bu stüdyodan seramik takı, sofra eşyası, heykel, dekoratif obje gibi birçok özel tasarım seramik ürününün doğrudan ÜRETENİ olabilmenin keyfi ile..