Hazırlık Sınıfları Entegrasyon Programı

Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin okula daha rahat adapte olmalarını ve üst sınıflarla kaynaşmalarını sağlamak amacıyla, 12. Sınıf öğrencilerinin hazırlık sınıflarına mentorluk yapmasını içeren çalışmamız bu sene de oldukça neşeli bir şekilde gerçekleşti.

Hazırlık sınıfı öğrencilerinin ilk sene, uyum sürecinde yaşayabilecekleri sorun ve zorlukları azaltmak amacıyla yapılan entegrasyon programı; öğrencilerimizin benzer deneyimleri yaşamış akranları tarafından desteklenmeyi,  aidiyet duygusu hissetmelerine yardımcı olmayı, geçmiş deneyimlerini paylaşarak motive olmalarını sağlamayı hedeflemekte ve yeni gelen öğrencilerin adaptasyon sürecine destek olmak ve okul ortamında birlik, beraberlik ve olumlu bir atmosfer yaratılmasını sağlamak hedeflenmektedir.

18 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen çalışmada,  12. sınıf öğrencileri kendi grubundaki öğrencilerle tanıştı. Daha sonra çeşitli etkinliklerle grupların birbirleriyle kaynaşmaları sağlandı.

Çalışmaya katılan ve tüm sene boyunca destek verecek olan 12. Sınıf öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Tüm öğrencilerimize mutlu, sağlıklı, başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz…!