Hazırlık Sınıflarının Kaynaştırma Gezisi

08-09 Eylül 2022 tarihlerinde Hazırlık sınıfı öğrencileri, kaynaştırma gezisi için Şile’de toplandılar.

Lise, yeni gelen öğrencilerin kaynaşması için iki gün ayırdı. Bu iki gün boyunca, öğrenciler futbol, basketbol ve voleybol gibi sportif etkinliklerin yanı sıra ekip ve denge oyunlarına katıldılar.  Kaynaştırma günlerinin amacı öğrencilerin sportif ve iletişimsel becerileri geliştirmektir. Aynı zamanda oyunlar başarılı olabilmek için ekip çalışmasının, dayanışmanın önemini ve konsantrasyonun gerekliliğini vurgularlar. Tabii bu etkinliğin temel amacını da unutmamak gerekir : yeni arkadaşlarını tanımak ve onlarla kaynaşmak. Bu andan itibaren  Hazırlık sınıfı öğrencilerinin Saint Michel’deki ilk anıları oluştu.

Gelecek sene tekrar görüşmek dileğiyle !