İkaz – Alarm (KBRN) Tatbikatı

İKAZ-ALARM   KBRN ( Kimyasal,Biyolojik,Radyasyon,Nükleer ) saldırılarda sığınaklara inme tatbikatı;

A ve B Binalarında 28/02/2020 Cuma günü saat 9.12 saatlerinde sığınaklara inme ve toplanma tatbikatı  TAP Dernek Başkan Yardımcısı Rezzak Bey ,İş  Güvenliği uzmanı Hazal Hanım, Okul Hemşiresi Derya Hanım Koordinasyon ve organizasyonunda ,tüm afete hazırlık sınıf sorumluları ,afete hazırlık kulüp öğrencileri, okulda  acil durum ekiplerinde görevli personel tarafından yapılmıştır.

İlk defa yapılan bu sığınaklara inme tatbikatında öğrencilerimiz ve  görevliler çok heyecanlanmış gerçek bir tatbikat gibi algılanarak uygulamalarda başarılı sonuçlar elde edilmiştir.

Afete Hazırlık olarak okulumuzda bu tür tatbikatlar ve uygulamalarda görev almak üzere öğrencilerimiz ,öğretmenlerimiz ve personelden katılımlarla  Saint Michel  Afet ekipleri kurulmuştur.

Bu çalışmalarımız okulumuz afete hazırlık kulüp içindeki öğrencilerimizle yoğun şekilde eğitimler ve uygulamalarla devam etmektedir.