İzmir İçin Birlikteyiz

İzmir’in Seferihisar ilçesinde 30 Ekim Cuma günü gerçekleşen yıkıcı deprem, arkasında evlerini ve en yakınlarını kaybeden onlarca depremzede bıraktı. Depremde evleri zarar gören insanlar çadırlarda kalmaya devam ederken, yediden yetmişe herkes bölgeye yardım etmek için el ele verdi. Bu kocaman dayanışma ağına Saint Michel ailesi olarak çok küçük de olsa biz de bir katkıda bulunmak istedik.

Saint Michel Lisesi idari kadrosu, öğretmenleri, öğrencileri ve tüm personeli ile birlikte, meydana gelen deprem sonrası, deprem bölgesindeki ihtiyaçları belirleyerek yardım için harekete geçtik. Kısa sürede organize olup, bölgede en çok ihtiyaç duyulan battaniye ve kışlık giysilerden oluşan kolileri İzmir’e göndermek üzere hazırladık. 2009 mezunlarımızdan Korhan Gülsoy’un düzenlediği yardım organizasyonuna dahil olduk. Bu ortak çalışma sonrasında hazırlanan yardım kolileri bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

İzmir’de yaşanan bu üzücü depreme duyarsız kalmayan, ülkesine ve çevreye karşı sorumluluk duygusu olan duyarlı öğrencilerimize ve bu dayanışmada emeği geçen herkese minnettarız. Hepimize geçmiş olsun. Depremde hayatını kaybedenleri saygıyla anıyoruz…İzmir için hep birlikteyiz.